Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
 - Index
 - Nieuws

 - Zet in favorieten!
 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - De WINX
 - Andere feeŽn
 - De TRIX
 - De Specialisten
 - Leraren en ander personeel
 - Kiko
 - Het verhaal
 - Over WINX Club
 - Waternimfen
 - Miss Magix Verkiezing
 - Plaatsen
 - Planeten
 - Winx Spullen

 - Layla
 - Elven/Pixies
 - Seizoen 2
 - Codex
 - Charmix
 - De Schaduwfenix
 - Dark Bloom

 - Seizoen 3!?
 - Seizoen 3 filmpjes

 - Seizoen 4!?
 - Seizoen 4 filmpjes
 - Roxy
 - Believix

 - Make-up spel
 - Wie met wie?

 - Nederlandse intro songtekst
 - Amerikaanse intro songtekst
 - Muziek
 - Filmpjes (SUPERtip!)
 - Seizoen 3 filmpjes
 - Kleurplaten

 - Plaatjes

 - Totally Spies Wereld
 - W.I.T.C.H. Wereld
 - Avatar Wereld
 - Kobo Hoesje

Plaatsen

Seizoen 1:
  • Gardenia, de stad op Aarde waar Blooms adopieouders wonen. Mike, haar adoptievader, is een loyale en moedige brandweerman die Bloom redde uit een vuurzee en haar sinds dan adopteerde. Vanessa is Blooms adoptiemoeder. Zij baat een bloemenwinkel uit, en van haar houdt Bloom het meest.
  • Magix City is de stad waar de Winx naartoe trekken om uit te gaan (in Stella's geval: te shoppen), en waar verscheidenen afleveringen, voornamelijk uit het eerste seizoen, zich afspelen.
  • Wildelanden, plaats in Magix waar de kwantiteit aanwezige magie quasi nul is, en waar de Winx hun krachten dus niet of nauwelijks kunnen gebruiken. Veel monsters leven er in het wild.
  • Zwarte Moddermoeras, moeras vlakbij Alfea dat o.a de thuisbasis vormt voor de Waternimfen, zoals Lusiz en haar koningin Algae. Flora is dol op het moeras vanwege de vele zeldzame planten, maar Stella heeft er een hekel aan... omdat het zo smerig is!
  • Roccalucemeer, tamelijk grote waterplas gelegen tussen Magix City, Alfea en het Zwarte Moddermoeras. Op de bodem van het meer woont Daphne, Blooms biologische zus.

Seizoen 2:

  • Neerland is het koninkrijk van prinses Amentia en haar geliefde Sponsus die mee ten strijde trekken tegen Lord Darkar.
  • Lichtrotsklooster, plaats in een afgelegen dimensie die niemand met "normale" middelen kan bereiken en waarnaar de Trix op het einde van seizoen 1 verbannen worden.
  • Kasteel van Lord Darkar, verblijfplaats van Darkhar (de schaduwfeniks), en later ook de Trix. Het kasteel is diep onder de grond gelegen en enkel bereikbaar via een ingewikkeld stelsel van gangen waar alleen Layla de weg kent.Bron: wikipedia
 

Dit is niet de officiŽle site van Winx-Club. Deze kun je vinden op: Winxclub.com
Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!